Karvian Hirsirakentajat
Mäkimoisiontie 80
39920 Suomijärvi
Puh 02 5444106
Fax 02 5444206
Matkapuhelin 0500 591424
Yhteyshenkilö Jouni Moisio
Email karvian.hirsirakentajat@co.inet.fi

  • Karvian Hirsirakentajat valmistaa ja rakentaa pyöröhirsitaloja asumis- ja mökkikäyttöön. Yrityksen palvelut ovat monipuoliset; hirsitalon ostajalle tarjotaan sopimuksesta riippuen kaikki hirsikehikosta, sen rahtauksesta ja pystytyksestä edelleen vesikattoon, oviin sekä ikkunoihin ja jopa talon sisustukseen asti!
  • Monipuolinen asiakaspalvelu on osa Karvian Hirsirakentajien toimintaa. Kaikissa tuotantovaiheissa otetaan huomioon asiakkaan tarpeet, mieltymykset ja toiveet. Talot valmistetaan joko yrityksen tai asiakkaan omista raaka-aineista ja piirustuksista - tämäkin asiakkaan tarpeiden mukaan.
  • Karvian Hirsirakentajien asiakaskunta muodostuu suomalaisista yksityishenkilöistä, yrityksistä ja yhdistyksistä. Yritys on myös laajenemassa ulkomaanmarkkinoille.
  • Karvian Hirsirakentajat käyttää talojen rakennusmateriaalina korkealuokkaista ja valikoitua pohjois-satakuntalaista tiheäsyistä mäntyä, joka sorvataan pyöröhirreksi niin omista kuin asiakkaan puista. Hirsien sorvausmitat ovat 130 mm, 150 mm, 170 mm ja 190 mm.

Käyttöehdot
LOGO