Verhoilu- ja entisöintiliike Wiik
Matkuntie 207
31110 Matku
Puh 03 4350304
Fax 03 4350340
Matkapuhelin 0400 326025
Toimiala:

Olemme Forssan lähellä toimiva huonekalujen verhoilu- ja entisöintiliike, jonka toimenkuvaan kuuluu kaikki kalusteiden kunnostukseen liittyvät työt, sekä jonkin verran uusien huonekalujen valmistusta.

Huonekalujen kunnostukset, alkaen puuttuvien tai rikkimenneiden osien valmistuksesta ja liimauksesta. Ootrauksen, lakan tai maalipinnan uusiminen. Päättyen verhoilutyöhön, joko perinteisesti meriheinällä ja resorilla tai vaahtomuovilla, mitä mikin huonekalu vaatii ja tarvitsee.

Yrityksemme on perheyritys, apunamme 2 verhoilijaa ja osa-aikainen ompelija tarvittaessa. Lisäksi vuosittain 1-4 harjoittelijaa alan oppilaitoksista.

Pintakäsittelyt hoitaa samaa sukua oleva, myös samanlainen perheyritys alihankintana, samoin kuin puuseppä yksilöllisesti pienessä puusepänverstaassa.
Kasaus yms. apunamme perinteinen kirvesmiesvaljakko, isä ja poika.
Kauttamme hoituu myös kalusteisiin tarvittavat metallialantyöt.
Käytössämme hyvä kangas- ja nahkamallisto.
Lämmintä ja kuivaa työ- ja varastotilaa kalusteiden säilytystä varten on runsaasti.

Töitä olemme saaneet tehdä mm: Helsingin lasipalatsiin, Valtioneuvoston juhlahuoneistoon, Helsingin Srk-yhtymälle useisiin eri kohteisiin, Bristollin elokuvateatteriin, Hki-Vantaan lentoaseman VIP-terminaaliin, Teknilliseen Oppilaitokseen Hki:n, Espoonlahden kirkkoon, sekä Hankkenin ja Helsingin Kauppakorkeakoulun kalusterestauroinnit.

Käyttöehdot